Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
31 augustus 2018, Venlo:

Tweede editie Asperge Platform: extra aandacht voor innovaties

Dit jaar wordt door Compas voor de tweede keer het Asperge Platform georganiseerd. Daarbij is er nog meer aandacht voor innovaties en gelegenheid tot netwerken. In een afwisselend programma, zonder overlap van onderdelen, wordt de professionele aspergeteler geïnformeerd over ontwikkelingen in de sector.

Het Asperge Platform is volgens de organisatoren uniek in zijn opzet. Doordat er onderzoeksobjecten in het kader van het Asperge Platform worden aangelegd, ontstaat er unieke informatie voor de professionele teler. De onderzoeken worden in de directe omgeving geplaatst en worden tijdens het evenement bezocht en besproken. Naast unieke onderzoeken zijn er interessante sprekers in het programma opgenomen. Innovatie in de aspergesector staat daarbij centraal. Tijdens het Asperge Platform is er ook veel gelegenheid tot netwerken op het beursplein.

Het jaarlijkse event wordt georganiseerd op 31 augustus. Deze vindt wederom plaats in de Villaflora te Venlo. Het event is gericht op de telers in Nederland, België en Duitse grensregio.

Voor meer informatie:
Compas
www.compas-agro.nl
info@compas-agro.nl

 
Publicatiedatum: