Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar 6 maart: Maak kennis met hét platform voor digitale transformatie in de AGF

Op 6 maart neemt Schouw geïnteresseerden mee in de digitaliserende wereld van nu gedurende een één uur durend webinar. De food wereld staat niet stil, maar ook de technologische ontwikkelingen vliegen ons om de oren. De consument krijgt hierdoor steeds meer macht, waardoor deze zich niet meer beperkt tot de lokale retailer. Maar ook worden er steeds hogere verwachtingen neergezet rondom voedselveiligheid en transparantie in de keten. Hoe waarborg je dat de consument in deze grote markt juist jouw producten prefereert? En welke aanpassingen vergt dit in de supply chain en de interne digitalisering?

"Voor deze uitdagingen bieden wij een AGF specifieke oplossing. Met onze volledige focus op de foodmarkt, hebben wij typische AGF problemen ondervangen in standaard software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ketenintegratie, toenemende eisen vanuit de retail en conflictmanagement. Door het platform dat Microsoft biedt, is dit altijd en overal beschikbaar en toepasbaar voor iedereen. Het ondersteunt daarmee niet alleen uw huidige behoefte, maar is bovenal een strategische platform keuze waarmee u klaar bent voor toekomstige innovatie of verandering in de markt", meldt de automatiseerder. Met behulp van dit Microsoft ecosysteem ontzorgt Schouw AGF bedrijven waardoor deze in staat worden gesteld hun focus te behouden daar waar het telt: op hun eigen business.

Benieuwd? Neem gerust vrijblijvend een kijkje tijdens ons webinar op 6 maart om 10.00 uur.



Link naar webinar

Publicatiedatum: