Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Techniekhallen IPM Essen hoeven niet te klagen over aanloop

Tholen - Op de IPM hoef je je deze week zeker niet te vervelen. In de techniekhallen loop je misschien niet over de hoofden, maar vind je wel geïnteresseerde bezoekers en diverse noviteiten. 


Links: Het Roam Technology team, rechtsboven de AutoStix van Visser, linksonder de lichtspecialisten van Aruna Holland en rechtsonder dan nog een keer Sercom in de spotlight, die deze week nieuwe software lanceerden en een samenwerking met 30MHZ afkondigden.

In lijn met de booming business die de verkoop van bloemen en planten de laatste jaren is, kraakt de IPM Essen voor de bloemen- en plantensector daadwerkelijk in zijn voegen. Ook de techniekhal 3 is razend populair. Dit jaar lijkt voor het eerst de tweede techniekhal, nummer 7, ook een aangename aanloop te kennen. 

Verbouwing Messe Essen
De Messe Essen wordt momenteel uitgebreid. Een glimmende nieuwe entrance en een tweetal mooi gerenoveerde hallen zijn al af. Verder, zo weet de doorgewinterde bezoeker, is het zaak op tijd van huis te gaan, omdat de omgeving een groot verkeersinfarct is en je met een beetje pech de auto alleen nog in een weiland kwijt kunt.

Maar op de beurs is alles spic en span. Eens een beurs voor boomkwekers - jawel, maar nu door de veredelaars, snijbloemenjongens en techbedrijven verbannen naar de achterste hallen - doet een bedrijf of 1600 en afkomstig uit enkele tientallen landen er alles aan zichzelf in de kijker te spelen. 

Maandag op deze plek een uitgebreid (foto)verslag.