Het IX International Strawberry Symposium van 2020

Op dit moment wordt gewerkt aan de organisatie van het IX International Strawberry Symposium van 2020. De datum ligt nog ver weg, maar het evenement vereist een grondige en zorgvuldige planning.


Archieffoto

De managers Bruno Mezzetti, Maurizio Battino en Gianluca Baruzzi zijn nu voor de organisatie van het evenement bezig met leggen van contact met experts van over de hele wereld. "We houden rekening met de behoeftes van verschillende instanties en proberen zo veel mogelijk de aanwijzingen op te volgen van kwekers, telers en andere bedrijven binnen de leveringsketen. We willen dat dit evenement een succes wordt en in de komende jaren een belangrijke rol voor de sector zal spelen. Omdat het een internationaal symposium is, sturen we vragenlijsten naar experts over de hele wereld," legt Gianluca Baruzzi uit.

Klik hier voor de vragenlijst


Archieffoto

Klik hier voor de vragenlijst

Het symposium wordt van 3 tot 6 mei gehouden in Rimini tijdens het Macfrut-evenement. Daarnaast worden er van 30 april tot 8 mei excursies georganiseerd naar plantages in Marsala (Sicilië), Metaponto (Basilicata), Battipaglia (Campania), Ancona (Marche), Cesena en Ferrara (Emilia-Romagna), Verona (Veneto) en Bolzano (Trentino-Alto Adige).


Archieffoto

Italië is het enige land ter wereld waar zowel aardbeienrassen met weinig behoefte aan lage temperaturen (in het zuiden) als bergrassen kunnen worden geteeld (in Trentino). De Italiaanse teeltmethodes worden over de hele wereld bestudeerd. Via het symposium kan deze kennis nu nog beter worden gedeeld.


Archieffoto

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.