van dinsdag tot donderdag

Fruit Attraction Madrid 2018 wijzigt beursdagen

Fruit Attraction Madrid 2018 zal worden gehouden van dinsdag tot donderdag in plaats van woensdag tot vrijdag zoals voorheen. De tiende editie van de beurs vindt plaats van dinsdag 23 oktober t/m donderdag 25 oktober in IFEMA, iedere dag van 9:30 tot 19:00. 

Uit resultaten van enquêtes gehouden onder standhouders en bezoekers tijdens de afgelopen editie van de beurs is gebleken dat voor hen de meest productieve handelsdagen dinsdag, woensdag en donderdag zijn. Om deze reden is ervoor gekozen om de beurs te verschuiven naar deze dagen.

Deze verschuiving biedt nieuwe kansen voor handel tijdens de beurs. Door de beurs tijdens de meest productieve handelsdagen te houden, wordt de bezoekersstroom gelijkmatiger verdeeld over de drie dagen. Er is op die manier dus meer tijd beschikbaar voor commerciële interactie van vraag en aanbod tussen bezoekers en standhouders, waardoor hun aanwezigheid zo optimaal mogelijk benut kan worden.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.