Landgard versterkt coöperatieve internationaliteit door uitbreiding in de Noord-regio

Stefan Reincke versterkt per 1 december 2017 Landgard binnen het internationale fruitsegment. Hij start als directielid van de 'Godeland Vermarktungs-gesellschaft' en is voortaan met name verantwoordelijk voor de opbouw en uitbreiding van de verdere internationalisering van de coöperatie met eigen lidbedrijven in het buitenland. Stefan Reincke zal hierbij intensief samenwerken met de reeds voorhanden zijnde bronnen en verantwoordelijke medewerkers.Stefan Reincke is 43 jaar oud en beschikt over jarenlange inkoop- en verkoopervaring van fruit in het exoten- en importsegment. Daarnaast onderhoudt hij intensieve, persoonlijke contacten met telers in het buitenland.

Sinds 1998 was hij bij het voormalige 'Univeg Direct Fruit Marketing GmbH', tegenwoordig 'Greenyard Fresh Germany GmbH', verantwoordelijk voor de opbouw van het importsegment van overzee c.q. de operatieve leiding van met name de inkoop van exoten. Als laatste bekleedde hij de functie van Managing Director bij Greenyard Fresh Germany.

Met Stefan Reincke versterkt de telerscoöperatie Landgard doelgericht de inkoop en verkoop van met name fruit, exoten en overzeese producten met een aanvullende dienstverleningscompetentie in de Landgard regio Noord. Het doel is met geschikte buitenlandse teeltbedrijven de nationale handelsklanten gedetailleerder te bedienen en processen uit één hand te optimaliseren.

Voor verdere informatie:
Landgard Service GmbH
Veilingstr. A1
DE - 47638 Straelen-Herongen
Tel.: +49 2839 59-00
Fax: +49 2839 59-1999
info@landgard.de
www.landgard.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven