Achtste editie TSW Fruit and Veg Fair op 10 en 11 januari in Warschau

De achtste editie van de TSW Fruit and Vegetables Industry Fair vindt plaats in het Ptak Warsaw Expo-centrum op 10 en 11 januari 2018. De TSW is een van de grootste groenten- en fruitevenementen in Midden- en Oost-Europa en informeert de bezoekers over de nieuwste innovaties in de tuinbouwsector.Toonaangevende leveranciers vanuit heel Europa beschikken over 18.000 m² aan tentoonstellingsruimte. Bezoekers uit de branche zijn in de gelegenheid om kennis op te doen over innovatieve fertigatie, gewasbescherming en suppletie.

Fabrikanten van tractoren en machines, bedrijven die gespecialiseerd zijn in het sorteren, verpakken en opslaan van AGF zullen allemaal aanwezig zijn. Kwekerijen en voedselverwerkende bedrijven zijn altijd een cruciaal onderdeel van elke editie van de TSW.Vorig jaar werd de TSW Fruit and Vegetables Industry Fair bezocht door 15.000 mensen. Exposanten en bezoekers kwamen uit Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Estland, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Italië. Conferenties, lezingen en discussiepanels zijn ook onderdeel van de TSW.


Zoals gebruikelijk zullen ook het Fruit Growers Economical Forum en het National Forum of Fruit and Vegetable Producing Groups worden gehouden. Voor alle informatie over lezingen en conferenties, bezoek www.tsw.com.pl.

 
Toegang tot de beurs is -na registratie- gratis. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf laten registreren via de TSW-website.

Voor meer informatie:
Magdalena Bakalarska
Tel.: +48 22 822 03 34

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven