10 januari, 's-Hertogenbosch

Toekomstbestendige teelt centraal tijdens de Aardbeiendag

De Aardbeiendag is een dag waarop u zich kunt onderdompelen in alles wat actueel is in de professionele aardbeiensector. Tijdens de Aardbeiendag neemt dagvoorzitter Marit van Boheemen u mee in het gevarieerde programma. U wordt bijgepraat over Stichting Aardbei Onderzoek, gewasbescherming, de Suzukii fruitvlieg en het hoe, wat en waarom van een UV deken in aardbeien.Daarnaast worden onderwerpen aangekaart om uw bedrijf toekomstbestendig in te richten zoals Stichting Milieukeur, wet en regelgeving bij water en open teelt, RHP en welke invloeden ons raken uit de wereld om ons heen.In het programma is ruimschoots tijd ingepland voor een bezoek aan de informatiemarkt waar u zeker 80 bedrijven uit de sector kunt ontmoeten. Bekijk het programma hier.
 
Aanmelden
Wanneer u zich vóór 15 december inschrijft, neemt u voor € 70 p.p. deel aan de Aardbeiendag, inclusief parkeerkaart, lunch en drankjes. Na 15 december kost deelname € 100 p.p.. Komt u zonder zich vooraf aan te melden, dan kunt u op dag zelf de kosten van uw toegangsbewijs van € 150 p.p. voldoen.

Meld u aan door het formulier in te vullen.
  • Datum: woensdag 10 januari 2018, 8.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch


International Soft Fruit Conference
Op 11 januari vindt aansluitend de International Soft Fruit Conference plaats. Ook ISFC 2018 heeft een veelzijdig Engelstalig programma met presentaties over de verschillende aandachtsgebieden in het zachtfruit. Op de informatiemarkt zullen zeker 100 bedrijven uit de zachtfruitsector aanwezig zijn om u hun nieuwste ontwikkelingen en producten te tonen. DROPSA combineert haar eindconferentie met een presentatie op het ISFC. Aanmelden voor de ISFC kan ook via het Aardbeidagformulier.

De Aardbeiendag 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren:
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.