Prins Group introduceert eigen brand image

Prins Group hanteert al langere tijd 'The Total Growing Solution' als slogan voor het bedrijf. Om deze slogan meer lading te geven, hebben ze in samenwerking met 'Panorama Studios' een brand image ontwikkeld.Geert van Veen, Prins Group:"Deze brand image laat in één afbeelding zien waar Prins Group voor staat. Wij bieden 'The Total Growing Solution' aan onze klanten, wat betekent dat wij steeds meer complete kasprojecten leveren over de hele wereld. Naast het logo van 'Prins Group' zullen wij ook steeds vaker onze brand image laten zien."
 

The Total Growing Solution

Om (toekomstige) klanten snel te informeren wat 'The Total Growing Solution' inhoudt, heeft Prins Group een infographic ontwikkeld. Deze infographic laat zien wat Prins Group voor klanten kan betekenen. Een project waar alle stappen zijn doorlopen is bijvoorbeeld BUCG in China, waar op dit moment nog hard wordt gewerkt aan de uitvoering.
 
Voor meer informatie:
Prins Group
sales@prinsgroup.com
www.prinsgroup.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.