Rijk Zwaan en E-Payroll uitgeroepen tot FD Gazellen 2017

Dinsdag 14 november vond de uitreiking plaats van de FD Gazellen Awards voor de regio West in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Van de 755 Gazellen in heel Nederland komen er 335 uit de westelijke kustprovincies. De Westlandse organisaties Rijk Zwaan en E-Payroll behoren tot deze 335 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de tweede keer gouden, zilveren én bronzen Gazellen uit aan de drie snelst groeiende bedrijven per regio in de categorieën klein, middelgroot en groot.

De Westlandse bedrijven Rijk Zwaan en E-Payroll hebben een award weten te bemachtigen. Rijk Zwaan eindigde op nummer 40 in de categorie groot en E-Payroll deed mee in de categorie middelgroot en werd 4e. Directeur Reinier Persoon van E-Payroll: "Wij zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat en willen al onze relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Uitgeroepen worden tot FD Gazelle en dan ook nog de top 5 behalen, is een hele mooie prestatie!"

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven