Wat ga jij doen?

Seed Valley lanceert arbeidsmarktcampagne

De grote wereldvoedselvraagstukken en klimaatveranderingen zijn helder. Maar welke oplossingen mogen we verwachten van veredeling, moleculair onderzoek en bio-informatica? Dat is de vraag die Seed Valley aan studenten stelt in de nieuwe arbeidsmarktcampagne.

Het vinden van de juiste mensen, zeker voor gespecialiseerde functies, is een uitdaging. Omdat alle veredelings- en zaadtechnologiebedrijven in Noord-Holland Noord hiermee te maken hebben, hebben ze bijna 10 jaar geleden de krachten gebundeld en met elkaar Seed Valley opgericht. Het doel is om de bedrijfstak op de kaart te zetten als aantrekkelijke groep werkgevers.

De nieuwe campagne belicht vijf verschillende uitdagingen waar de sector mee te maken heeft: klimaatverandering, stijgende wereldbevolking, plantenziektes, snelle technologische ontwikkelingen en diversiteit en trends in de afzetmarkt. De vraag aan de student is vervolgens: Wat ga jij doen? Ga jij iets wezenlijks bijdragen aan de maatschappij en de toekomst?

Voor meer informatie:
join-seedvalley.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.