Horticoop Insperience Day

Glastuinders doen Madurodam aan

Op 2 november vond in Madurodam voor de tweede keer de Horticoop Insperience Day plaats. Bijna 300 glastuinders uit het hele land deden nieuwe kennis, nieuwe ervaringen en nieuwe inspiratie op voor hun eigen bedrijf.Het waren geen ellenlange reclamepraatjes die de tuinders in den Haag kregen voorgeschoteld, maar korte en krachtige pitches. De glastuinders kregen een compact programma voorgeschoteld dat was afgestemd op hun eigen branche. Of het nu ging om de laatste ontwikkelingen op het gebied van meststoffen, gewasbescherming, substraat of teelttechniek. Het kwam allemaal ter sprake, inclusief de mogelijke gevolgen voor hun eigen bedrijfsvoering.

Daarnaast was er meer dan voldoende gelegenheid om met collega's maar ook met leveranciers van gedachten te wisselen. Of gewoon even bij te praten. Na afloop konden de aanwezigen genieten van een lekker buffet en een wandeling door het sfeervol verlichte Madurodam by night.De reacties op de dag waren zeer lovend. Zowel van de deelnemers, als van de aanwezige leveranciers. Ook de organisatie van de dag was tevreden. Directeur Igo Janssen: "Als Horticoop geloven wij in de kracht van samenwerking. Samenwerking met onze leveranciers en met onze afnemers. Op gelijke basis, als partners. Daar moet je tijd en energie in steken. Dat doen we onder meer met deze dag. En we zien dat het werkt. Want om de grote uitdagingen waar we met de glastuinbouw aan te kunnen, hebben we elkaar hard nodig."Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.