8 maart, Bleiswijk

Extra aandacht voor gewasbescherming tijdens PlantgezondheidEvent’18

Het jaarlijkse PlantgezondheidEvent wordt in 2018 georganiseerd op donderdag 8 maart in Bleiswijk. LTO Glaskracht Nederland voorzitter Sjaak van der Tak geeft zijn visie op het toelatingsbeleid in Nederland en Europa.

#Prio1
Van der Tak zal onder andere ingaan op het unieke, ver doorontwikkelde Integrated Pest Management (IPM)-systeem in Nederland. In verschillende optredens en interviews heeft hij de afgelopen maand al aangegeven dat hij een medicijnkast voor tuinders van het allergrootste belang acht. Hij presenteert op 8 maart de voortgang in de brede lobby van LTO Glaskracht Nederland om dit te bewerkstelligen.

Programma
Het event start met een openingsbijeenkomst met presentaties. Vervolgens heeft u de gelegenheid om een rondgang langs de proeven van het onderzoekscentrum te maken en kunt u kiezen uit diverse workshops.

Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van plantgezondheid. Diverse ziekten en plagen worden besproken. Ook op het gebied van het vergroten van de plantweerbaarheid zijn interessante ontwikkelingen te melden.

Save the date
Reserveer 8 maart 2018 vast in uw agenda. Het event start aan het begin van de middag en wordt rond zessen afgesloten met een netwerkbuffet. Half januari wordt het programma bekendgemaakt en start de inschrijving.

PlantgezondheidEvent wordt gehouden aan de Violierenweg 1, Bleiswijk en wordt georganiseerd door LTO Glaskracht Nederland, Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmateriaal.

Bron: LTO Glaskracht Nederland (Helma Verberkt)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.