Boy de Nijs naar Ridder Group

De Ridder Group breidt met ingang van 1 december haar team uit middels de aanstelling van Boy de Nijs in de functie van Content Marketeer. Boy de Nijs versterkt daarmee het Ridder Group marketing team en gaat zich richten op alle content en communicatie op het snijvlak van commercie en techniek.Ridder Group
De Ridder Group is met haar merken Ridder Drive Systems, HortiMaX en Ridder Climate Screens een belangrijke en snelgroeiende speler op de internationale markt voor tuinbouwtechniek. "Om die snelle groei te ondersteunen en nog meer waarde toe te voegen, zal Boy de Nijs in gesprek gaan met de wereldwijde klantenkring en het contact omzetten in waardevolle content ter ondersteuning van zowel de interne als externe communicatie van de Ridder Group", laten ze weten.

Toekomst
Tevens zal Boy de Nijs inspelen op nieuwe en bestaande markten, relevante thema's uitdiepen en hiermee de wensen van eindgebruikers inzichtelijk maken, zodat de oplossingen van Ridder-HortiMaX hier nog beter op afgestemd kunnen worden. Sjaak Bakker, algemeen directeur bij HortiMaX over de aanstelling van Boy de Nijs: "Wij hebben ons de afgelopen jaren op veel terreinen weten te versterken. Met een ambitieus plan voor de boeg was er dringend versterking nodig op gebied van content marketing. We zijn dan ook heel verheugd over de komst van Boy met zijn internationale ervaring, zijn grote netwerk en zijn kunde. Ook de komende tijd gaan wij zeker weer stappen maken".

Ervaring
Boy de Nijs brengt de nodige kennis en ervaring mee vanuit zijn functie bij HortiDaily.com, het Engelstalige online nieuwsplatform waarmee hij een uitgebreid internationaal netwerk heeft opgebouwd. Boy: "Het was een geweldig avontuur en een hele eer om vijf jaar geleden vanuit niets HortiDaily op te mogen starten voor Uitgeverij Boekhout. Deze nieuwe functie bij de Ridder Group sluit aan op mijn persoonlijke ambities en ik ga dan ook met veel enthousiasme weer een volgende uitdaging aan in deze bloeiende en innovatieve sector."

Vacature Groentennieuws
Binnen Uitgeverij Boekhout is de vervanging van Boy al geregeld. Groentennieuws-redacteur Arlette Sijmonsma gaat de werkzaamheden omtrent de internationale nieuwsbrief vervullen. Dat betekent dat er een vacature openstaat. Bekijk de vacature voor Redacteur Groentennieuws hier.

Voor meer informatie:
Ridder Group
+31 341 416 854
info@ridder.com
www.riddergroup.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.