Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luiten Greenhouses geeft gastcollege op de Hogeschool Rotterdam

Op 9 oktober hebben collega's Ronald Kloppenburg (salesmanager) en Lizzy van der Hoeven (marketing en communicatie) een gastcollege gegeven aan studenten van de Hogeschool Rotterdam, die op dit moment de minor Business Model Innovation volgen. Deze dag hebben zij kennis gemaakt met de Nederlandse Glastuinbouw. De studenten kregen alle kanten van de tuinbouw laten zien, van innovatie tot techniek tot marketing. Het merendeel van de studenten had geen flauw idee wat de sector inhield, maar ander halfuur later was dit denkbeeld positief veranderd. De volgende stap wordt een bedrijfsbezoek aan een kas.



Vanuit deze groep gaan er vijf studenten aan de slag binnen het bedrijf. Het onderzoek is gericht op de aftersales van Luiten Greenhouses en Saarlucon. Zij gaan de komende weken onderzoek doen en zullen aan het einde van de rit met een rapport komen, waar Luiten Greenhouses en Saarlucon hopelijk de vruchten van kunnen plukken.



Onderwijs en tuinbouw zijn nauw met elkaar verbonden. Het is algemeen bekend dat studenten nog steeds niet staan te springen om aan de slag te gaan in de tuinbouw. Veel studenten hebben geen idee hoe de tuinbouw in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn. Zonde, zo vinden ze bij Luiten Greenhouses, want jongeren zijn nodig, zij zijn tenslotte de toekomst. Daarnaast is de tuinbouw een van de belangrijkste branches in de wereld. Om jongeren weer enthousiast te maken voor de tuinbouw wil het bedrijf graag een steentje bijdragen en hen alle mooie en leuke mogelijkheden laten zien.

Voor meer informatie:
Luiten Greenhouses
Kijckerweg 95
2678 AC De Lier
The Netherlands
Tel: +31 (0)174-624486
info@luiten-greenhouses.com
www.luiten-greenhouses.com
Publicatiedatum: