Manifestatie van Gezond Beleid op 16 januari 2018

De Nederlandse tuinbouw behoort tot de wereldtop. Om aan de top te kunnen blijven, hebben bedrijven getalenteerde jonge mensen nodig. Er wordt echter van alle kanten aan deze talenten getrokken. Kennen de jongeren de tuinbouw goed genoeg zodat ze kiezen voor een carrière in de sector? Lukt het u in de krappe arbeidsmarkt om personeel te vinden en kunt u goede jonge mensen binden en blijven boeien? Wat kunt u doen? Wat kunnen anderen doen?

De Stichting Gezond Beleid organiseert op 16 januari 2018 van 14.00 tot 18.00 uur in het Westland haar vijfjarige manifestatie over dit thema.

Programma
De manifestatie kent een interessant en interactief programma. Young professionals en studenten krijgen een flinke rol in het programma zodat de deelnemers meer zicht krijgen op wensen en behoeften van die young professionals en daar beter op in kunnen spelen.

Voor wie?
Het programma is niet alleen interessant is voor ondernemers en HR professionals uit de agrarische sector maar ook voor mensen die actief zijn in het onderwijs en voor beleidsmakers. De uitnodiging en het programma verschijnen later dit jaar maar geïnteresseerden worden opgeroepen om dinsdagmiddag 16 januari 2018 vast in hun agenda te noteren.

Voor meer informatie:
www.gezondbeleid.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.