"Plan om in elk blauwebessenproducerend land te vestigen"

ABB Trading wordt ABB Growers

Tholen - Vanaf 1 oktober zal de naam ABB Trading veranderen in ABB Growers. Eigenaar Fred Douven vertelt dat ze dit om verschillende redenen hebben gedaan. "We merkten dat het woord 'Trading' in onze naam een negatieve impact had op verschillende klanten. Het viel niet goed in de handel, omdat men dacht dat we alleen handelaren waren en geen telers", legt hij uit.

Fred geeft aan dat ze in meerdere landen samenwerken met telers. "In Europa is dat met name in Nederland, Polen, Servië, Duitsland en Portugal. Nu we ABB Growers heten wordt het voor iedereen duidelijk wie we zijn en wat we doen. ABB hebben we behouden. De A staat voor Asperges en de BB voor blauwe bessen. Dit zijn onze belangrijkste producten.Vestigingen in andere landen
Fred heeft grootse toekomstplannen. "In veel landen worden blauwe bessen geteeld en wij willen ons in elk blauwebessen producerend land vestigen als ABB Growers. We zijn gestart met ABB Growers in Nederland en openen binnenkort een vestiging in Servië. Als het goed is volgen er de komende jaren nog meer landen, zowel binnen als buiten Europa."

Hij geeft aan dat het uniek is wat ABB Growers doet. "In veel bedrijven is er één of zijn er enkele personen die verdienen en krijgen de telers minder. Bij ons zijn de producenten ook aandeelhouders en dat zie je nog niet veel. Op die manier is samenwerken fijn voor beide partijen. We leggen niemand iets op, maar geven alleen advies en verkopen de producten. Wat we belangrijk vinden is de kwaliteit in de gaten houden en classificeren en daarom vestigen we ons in de verschillende productielanden. We hebben dan één aanspreekpunt voor meerdere telers."

Voor meer informatie:
ABB Growers
www.abbgrowers.com
Verkoop: sales@abbgrowers.com
Accounting: accounts@abbgrowers.comPublicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.