“Rooted in Success”, 4 en 5 oktober, Niagara Falls:

Canadian Greenhouse Conference kondigt programma aan

De Canadian Greenhouse Conference heeft in samenwerking met de overheid, telers, onderwijsinstellingen en de sector een sprekersprogramma opgesteld dat ingaat op de uitdagingen waar de bloemen-, groenten- en cannabisproducenten van vandaag tegenaan lopen. Naast sessies over productie, plagenbestrijding, arbeid, licht, energie, technologie en ziektebestrijding zijn er sessies over tuincentra en retail en twee sessies gericht op management en carrières.

Programmahoogtepunten
  • Nieuw dit jaar - een sessie CUT FLOWERS (snijbloemen) met Marco DeGroot van FloriconsultGroup.
  • De sessie kasaardbeienproductie wordt herhaald. 
  • Neil Thornton zal eigenaren en managers helpen bedrijfscultuur te creëren en verandering aan te drijven door ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen voor de juiste rol aannemen en een duidelijke en toegewijde bedrijfsvisie en strategie communiceren. Op donderdagmiddag zal Thornton zijn aandacht richten op starters in deze sector. Leer doelen te stellen, aan uitdagingen het hoofd te beiden en prestaties te leveren op de werkplek. Een panel van jonge telers zal hierbij hun ervaringen, inzichten en optimisme voor hun toekomst in de glastuinbouw delen. Eigenaars, managers en toezichthouders - maak tijd voor jezelf en je medewerkers om deze sessies bij te wonen en de voordelen te genieten van meer betrokken personeel.
  • Voor tuincentra zijn er drie sessies verspreid over 2 dagen, waarbij onder andere trends (Carson Arthur), sociale media (Will Heeman) en nieuwe cultivars (Jane Beggs-Joles) behandeld zullen worden. Vier prominente Canadese retailers delen hun successen en uitdagingen.
  • Is er een robot in je toekomst? De technologie ontwikkelt zich snel, met nieuwe ideeën en apparatuur. Ontdek wat momenteel goed werkt en wat wereldwijd in ontwikkeling is met vier sprekers die met hypermoderne commerciële kassen werken.
  • Groentensessies zullen gericht zijn op energie en licht. Leo Marcelis, Wageningen University, is een van de vele internationale sprekers.
  • Een telerspanel zal diepte geven aan de milieusessie van A.J. Both van Rutgers University.
De CGC brengt je deskundigen vanuit heel Canada en de hele wereld, die inzicht en oplossingen zullen delen gericht op de Canadese markt en teeltomstandigheden. Volledige programmagegevens, sprekersbiografieën en sessiebeschrijvingen zijn beschikbaar op onze website. Bespaar tijd en geld met onze handige online registratie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.