Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innovatie in Noordoost-Brabant centraal tijdens Dutch Agri Food Week

Wat ligt er morgen op ons bord? Door wie wordt dat gemaakt en hoe? Welke vraagstukken, uitdagingen en mogelijke oplossingen brengt dat met zich mee? Die vragen én de antwoorden staan centraal tijdens de 3e editie van Dutch Agri Food Week.

Die vindt plaats van 9 t/m 19 oktober 2017. AgriFood Capital laat tijdens Dutch Agri Food Week zien hoe de regio Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood.



Veel te beleven in de regio, voor professional en consument
Noordoost-Brabant staat van 9 t/m 19 oktober bol van de evenementen en activiteiten voor food- en agri-professionals en consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie. Zij kunnen zien en ervaren hoe ze in Noordoost-Brabant met elkaar werken aan innovaties op het gebied van voeding en voedselproductie.

Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital: "Met Dutch Agri Food Week maken we de waarde van de agrifood sector in onze regio zichtbaar. Die waarde is niet alleen economisch; het gaat ook om de bijdragen aan en de uitdagingen van de duurzame productie van gezond voedsel. De agrifood sector is de economische motor van Noordoost-Brabant en biedt tal van kansen voor ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Dutch Agri Food Week zal ongetwijfeld leiden tot mooie ontmoetingen, een flinke dosis inspiratie en interessante nieuwe samenwerkingen. Het programma biedt daarvoor in elk geval mogelijkheden genoeg!"

Voor meer informatie:
dafw.agrifoodcapital.nl
Publicatiedatum: