Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Brandweer, bedankt!"

Op het industrieterrein in Den Hoorn woedde zondagavond een brand. Het pand van Kascoplex+ stond dicht bij de brandhaard. Kasper Dalsem van Kascoplex+: "Een dankwoord aan de brandweer is hier zeer op zijn plaats. De brandweerlieden waren snel ter plekke. Ze handelden adequaat. Dankzij het optreden van de hulpdiensten kunnen onze activiteiten gewoon doorgaan. Onze klanten zullen niets merken van de brand die hiernaast is geweest. Gelukkig."

Kasper woont dichtbij het bedrijfspand. Via social media werd hij gewaarschuwd over de brand. Hij wist niet hoe snel hij de auto in moest springen. Eenmaal ter plekke was het spannend. Het laaiende vuur moest snel beteugeld worden.

Ongeveer 20 spuitwagens van de brandweer waren uitgerukt. Achteraf bezien stond de wind niet richting zijn pand. Maar door de rookontwikkeling kon hij dat niet zien. De brandweer reed gisteren nog regelmatig langs om te checken of er geen smeulende resten liggen.Vanaf vandaag is het bedrijf gewoon weer bereikbaar.

Dans ontsprongen
Gisteren vertelde Robert Jan de Goeij van kassenbouwer Dalsem al dat het bedrijf dankzij de brandweer de dans grotendeels ontsprongen is. Ook fruithandel Elferrich en Zn. is weliswaar een dag onbereikbaar geweest, maar liep geen vuurschade op. Tuinbouwtoeleverancier De Zonnige Toekomst, bekend van het betonwerk voor de glastuinbouw, ontkwam weliswaar aan de vlammenzee maar heeft volgens het AD wel te kampen met blus- en rookschade.


Voor meer informatie:
Kasper Dalsem
Kascoplex B.V.