Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innovatieve methodes en producten bij expoSe en expoDirekt

ExposSE en expoDirekt beginnen pas over drie maanden, maar er hebben al 318 bedrijven bevestigd dat ze zullen deelnemen aan de beurzen. ExpoSE is een belangrijke Europese beurs voor de teelt van asperges en bessen en expoDirekt is de grootste beurs van Duitsland voor direct marketing in de landbouw. 



13% van de bedrijven die geregistreerd staan, zullen hun innovatieve producten en diensten voor het eerst presenteren. De organisator van de beurzen, de Association of Southern German Asparagus and Strawberry Producers, verwacht meer dan 430 standhouders uit 14 landen en ongeveer 7.000 bezoekers uit de hele wereld. De beurzen zullen plaatsvinden in het Karlruhe Exhibition Centre op 22 en 23 november 2017. 



De standhouders zullen op meer dan 25.000m2 innovaties presenteren die verband houden met de teelt van asperges en bessen en met direct marketing in de landbouwsector. ExpoSE zal ook een totaaloverzicht van alle nieuwe soorten aanbieden, omdat alle bekende Europese telers aanwezig zullen zijn. 



Aardbeien- en frambozentelers Viveros California uit Spanje en EBBJ uit Frankrijk staan voor het eerst op de beurs en zullen een nieuw afwateringssysteem introduceren. Ook Pollinature uit Portugal zal voor het eerst aanwezig zijn. Dit bedrijf zal een bestuivingssysteem presenteren dat bijen gebruiken. 

Voor meer informatie:
Simon Schumacher
Tel.: +49 (0)7251 3032080
schumacher@vsse.de
www.expo-se.de
 
Isabelle Bohnert
Tel.: +49 (0)7251 3032184
bohnert@vsse.de
Publicatiedatum: