Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 juni, ‘s-Gravenzande

Vrouwen in de tuinbouw & algemene ledenvergadering TJW

De Tuinbouw Jongeren Westland zijn 19 juni a.s. uitgenodigd bij de Beekenkamp Groep, een familiebedrijf dat samen geleid wordt door Annie Beekenkamp en haar zwager Peter Persoon.

Annie Beekenkamp geeft leiding aan Beekenkamp Plants en Beekenkamp Verpakkingen en Peter Persoon heeft de leiding over Deliflor. Annie is een onderneemster die tijd en aandacht heeft voor elke medewerker. Daar waar naar schatting 98% van tuinbouwbedrijven geleid worden door mannen, leidt Annie Beekenkamp één van de grootste tuinbouwbedrijven van Nederland. Annie wil ons inspireren met haar leiderschap, het ontstaan van een goede bedrijfscultuur en haar visie over de tuinbouwvrouwen van de toekomst.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de algemene ledenvergadering gehouden.
Leiding geven aan een bedrijf is niet altijd even gemakkelijk, zeker als er gewerkt wordt met veel personeel dat allemaal andere belangen heeft! Of lijkt dat maar zo?
De manier waarmee je leiding geeft en communiceert met je personeel is van grote invloed op de bedrijfscultuur en heeft ook zeker invloed op het uiteindelijke bedrijfsresultaat. Hoe doe je dat als professioneel bedrijf? Hoe kan je er voor zorgen dat het personeel de kracht wordt van je bedrijf?

Frank Vriends (sales manager vegetables) en Jos Dukker (productie manager vegetables) geven een rondleiding door de nieuwste productielocatie in 's-Gravenzande aan de Steenenburchweg 30.

Programma
  • 19.00 Ontvangst met koffie en thee
  • 19.15 Leden vergadering
  • 19.30 Presentatie Annie Beekenkamp
  • 20.00 "ff tuinen"
  • 21.00 Afsluiting met een borrel en een hapje
Wil je bij deze avond aanwezig zijn? Laat dit dan even weten.
Publicatiedatum: