Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ridder Drive Systems breidt uit in Harderwijk

Vanwege een sterke groei in de omzet heeft Ridder Drive Systems haar productielocatie in Harderwijk met 2000 vierkante meter uitgebreid. Daarnaast werd de afgelopen maand een grote hoeveelheid mensen aangetrokken. Met de gerealiseerde veranderingen verwacht Ridder klaar te zijn voor een groei tot 2021. Door de aanpassing is de lay-out van de fabriek verbeterd en zijn ook enkele aanvoerroutes vernieuwd.



Slim anticiperen
Everard Vastenburg, directeur Operations over de uitbreiding: "We volgen de markt nauwgezet door frequent met onze export en salesmanagers te overleggen. De verwachtingen voor de komende tijd en de komende jaren zien er positief uit. Dan kan je als bedrijf niet stil blijven zitten. Je moet dan wel anticiperen om je klanten goed te kunnen blijven bedienen. Groei hoeft dus geen beperking op te leveren als je maar tijdig kunt schakelen. Dat hebben we nu ook weer op een slimme manier gedaan. Met deze uitbreiding hopen we gereed te zijn voor de groei tot 2021".



Sterke verbeteringen
De uitbreiding van de productielocatie met 2000 vierkante meter is gerealiseerd door gebruik te maken van een aangrenzende hal van logistieke dienstverlener Elgersma. Deze hal is door middel van een corridor verbonden aan de fabriek. Everard Vastenburg: "Door de ingebruikname van deze hal voor de opslag van koopdelen is er in de fabriek meer ruimte vrijgekomen voor de uitbreiding van de assemblage en expeditie. Daardoor is zowel de gehele lay-out, de ergonomie als de logistieke doorstroom verbeterd."



Professionalisering
Essentieel bij de huidige groei is de uitbreiding van het personeelsbestand en verdere professionalisering. Medewerkers wordt de mogelijkheid geboden zich verder te ontwikkelen, waarbij de focus ligt op de optimale toepassing van nieuwe inzichten en moderne technologieën in de praktijk. Ridder zal ook de komende tijd op zoek zijn en blijven naar tijdelijk en vast talent om verdere groei te realiseren.

Voor meer informatie:
Ridder Drive Systems
Lorentzstraat 36
3846 AX Harderwijk
T: +31 341 416 854
F: +31 341 416 611
info@ridder.com
www.ridder.com
Publicatiedatum: