Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wisseling van de wacht bij Bosman Van Zaal

Per 1 mei is Marco Braam als CEO bij Bosman Van Zaal aan de slag gegaan en is Kees van Grieken aangetreden als COO. Henk en Gerard Peek zijn niet meer actief in de directie. "In de afgelopen drie jaar hebben wij hard gewerkt om onze organisatie klaar te zetten voor de huidige en toekomstige uitdagingen", vertellen ze. "We kijken terug op een bewogen periode, maar met een trots gevoel op de vele mooie gerealiseerde projecten."

De benoeming van Marco volgt op het besluit van Henk Peek om een stap opzij te doen. Henk zal een adviserende rol binnen de onderneming blijven vervullen. Gerard Peek verruilde zijn directiefunctie al eerder om zich volledig op zijn passie productontwikkeling en verkoop te richten. Met de benoeming van Kees is weer een tweehoofdige directie ontstaan.

"Deze besluiten liggen volledig in lijn met de ontwikkelingen van de wereld waarin Bosman Van Zaal actief is. Deze wereld vereist steeds meer slimme en duurzame oplossingen voor de tuin- en landbouwsector. Als gevolg van de groeiende wereldbevolking en schaarste aan grondstoffen zijn innovatieve ideeën meer dan ooit nodig. Bosman Van Zaal is al tientallen jaren een toegewijd partner voor toonaangevende spelers die excelleren op het gebied van groente- en sierteelt, uitgangsmateriaal, veredeling en tuinbouw- en landbouwkundig onderzoek."



"Wij helpen de vernieuwers innoveren. Vernieuwers die actief zijn in de sierteelt, voedselproductie maar ook aangrenzende sectoren zoals producenten van grondstoffen voor de farmaceutische, levensmiddelen en cosmetische industrie. Voor die vernieuwers creëren wij oplossingen en systemen die nodig zijn om hen succesvol te maken. Wij zijn hiertoe in staat omdat Bosman Van Zaal zich continue aanpast: door de introductie van nieuwe technologieën, nieuwe componenten en materialen maar vooral ook door het ontwikkelen en aantrekken van nieuwe kennis en expertise om de efficiëntie en capaciteit van de organisatie te vergroten. Met als laatste mijlpaal de benoeming van een nieuwe directie."

"Als aandeelhouders, maar ook namens alle medewerkers, feliciteren wij Marco en Kees met hun benoemingen. Het is een afsluiting van een proces waar wij drie jaar geleden gezamenlijk mee aan de slag zijn gegaan. En het is vooral het begin van nieuwe periode van groei en innovatie die bij Marco in goede handen is. Wij wensen Marco en zijn team enorm veel succes met de voortzetting van ons unieke bedrijf!" aldus Henk en Gerard Peek.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
Bedrijvenweg 10
1424 PX De Kwakel
T: +31 297 344 344
F: +31 297 326 280
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com
Publicatiedatum: