Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Betere verpakking voor Jordaanse versproducten

De Jordaanse exportbedrijven zijn niet genoeg gespecialiseerd in het verpakken van versproducten. Ze weten echter dat ze moeten voldoen aan de verwachtingen van hun Europese klanten om met hen te concurreren. Nedal Azubedi, manager van Immortal Produce Co: "We hebben besloten dat we een doos gaan creƫren die net zo goed is als de Europese dozen. Hierbij kijken we naar kwaliteit en ontwerp."

Een lokaal bedrijf levert karton aan Immortal Produce. Met andere materialen en een nieuw design heeft het bedrijf een doos ontworpen die de versheid van de producten beschermt en de producten in goede conditie houdt tijdens het transport.



Azubedi: "Het was toch duurder dan we hadden gewild." De nieuwe doos geeft de producten een luxere uitstraling, maar het verhoogt ook de uiteindelijke prijs van de producten. Ze weten nog niet welke invloed de nieuwe doos gaat hebben op de markt, omdat ze een slecht komkommer- en courgetteseizoen hebben gehad. Dit zijn juist de producten die in de nieuwe doos aangeboden worden. 

Voor meer informatie:
Nedal Azubedi
Immortal produce Co
Amman, Jordan
Tel:+962 795392577
Publicatiedatum: