Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

East Malling gastheer mondiale Horticulture Research Conference

De meest vooraanstaande wetenschappers op het gebied van tuinbouw zullen van 16 tot 20 juli 2017 aanwezig zijn op het vierde internationale Horticulture Research Conference dat gehouden wordt bij NIAB EMR in East Malling Kent.
 
De conferentie brengt internationale onderzoekers die fundamenteel onderzoek verrichten naar tuinbouwgewassen samen om de laatste onderzoeksresultaten te presenteren en om te netwerken met collega´s van over de hele wereld. Inschrijven als vroege vogel kan vanaf nu tot 30 april 2017.
 
Het internationale Horticulture Research Conference wordt gezamenlijk georganiseerd door de Nanjing Agricultural University en NIAB EMR met steun van Springer Nature journal Horticulture Research. Het zal bestaan uit acht sessies met de volgende onderwerpen
 
• Evolutionaire biologie en comparatieve genomica
• Bloeien en adaptatie aan de omgeving
• Fruitontwikkeling, functioneel eten en kwaliteit
• Genoom modificatie in tuinbouwgewassen
• Interactie tussen plantmicroben, insecten en omgeving
• Post-oogst biologie
• Precisietuinbouw
• Wortel-scheut interacties en enten
 
Dr Richard Harrison, NIAB EMR Department Head en Conference Coördinator: "Het toepassen van wetenschap om ons begrip van het hoe en waarom van planten continue te vergroten is nog nooit zo opwindend geweest als het nu is. Het tempo van de ontwikkelingen laat het belang van evenementen zoals deze conferentie zien om kennis te delen en om nieuwe wetenschappelijke samenwerking aan te gaan voor de toekomst." 


 
De vorige internationale Horticulture Research Conference vond plaats in de Nanjijng provincie in China, in oktober 2016, en werd bijgewoond door meer dan tweehonderd afgevaardigden van 10 landen.

 
Voor meer informatie:
Dr Richard Harrison
NIAB EMR
Tel: +44 (0) 1732 523747
richard.harrison@emr.ac.uk
http://www.hortres-conference.org
Publicatiedatum: