Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 april, Nieuwegein

Netwerkevent 2017 TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Sinds 2012 is binnen de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen een levend netwerk ontstaan van vele honderden betrokken mensen uit onderzoek, bedrijfsleven en overheden. De TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen programmeert, financiert en beheert inmiddels zo'n 150 onderzoeksprojecten, waarmee de Innovatie agenda 2016 – 2019 solide vorm heeft gekregen. Ook worden initiatieven op het gebied van onderwijs en valorisatie gestimuleerd. Het moment is weer aangebroken om de balans op te maken en allen die bijdragen aan en geïnteresseerd zijn in onderzoek en innovatie in de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen kennis te laten nemen van de laatste ontwikkelingen.

Kortom, het is tijd voor het jaarlijkse TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen Netwerkevent. Ook dit jaar worden er een aantal parallelsessies georganiseerd om specifieke thema's uit te diepen. Het is de bedoeling dat het Netwerkevent een interactieve bijeenkomst wordt met veel ruimte voor discussie. Uw aanwezigheid hierbij is belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld!

Het Netwerkevent is op dinsdag 18 april in het NBC te Nieuwegein. Het programma biedt een podium voor innovatieve ondernemers, sectorexperts en onderzoekers. Natuurlijk is er ruimte om bij te praten maar vooral om nieuwe samenwerkingen te smeden onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis. U kunt zich hier inschrijven voor het Netwerkevent.
Publicatiedatum: