Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TBR Venray van start met ruim 150 standhouders

Om 13.00 uur vandaag gaan de deuren van de Evenementenhal in Venray open. Dan gaan de 7e Tuinbouw Relatiedagen van start. Er staan 155 standhouders klaar om tot en met donderdag 21:00 uur geïnteresseerden te ontvangen.


Rijk Zwaan, Svensson en Van den Berk & Kerkhof staan al klaar! 

Op de beurs worden de komende dagen verschillende symposia gehouden worden. Vanochtend is er door Aceera gesproken over het monitoren en sturen in de teelt van asperges. Op de tweede beursdag staat het symposium over Teelt de Grond uit op de agenda. 'Teelt de Grond uit' is een programma vanuit de topsector tuinbouw en uitgangsmateriaal. Het wordt uitgevoerd door meer dan 40 partijen uit het bedrijfsleven onder programmaleiding van Wageningen UR, Proeftuin Zwaagdijk en Vollegrondsgroentenet. 

Belangstellenden kunnen hun e-tickets registeren via: www.evenementenhal.nl/tuinbouwvenray.

Wij komen langs voor een uitgebreide fotoreportage. Nog een leuke introductie of een opvallende actie? Stuur even een mailtje