Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20-29 januari 2017, Berlijn

Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche 2017

Bent u ondernemer in de agribusiness en wilt u zakendoen in Duitsland of uw bestaande zaken uitbreiden en uw contacten aanhalen? Doe dan mee met het Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche, een commerciële landbouwbeurs en politiek netwerkevenement van 20 t/m 29 januari 2017 in Berlijn.

Holland Paviljoen met deelname staatssecretaris van Dam
Met het Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche presenteert de Nederlandse agrifood sector zich al ruim 60 jaar als betrouwbaar en duurzaam agrarisch productieland aan onze belangrijkste agio-handelspartner Duitsland. De Nederlandse deelname versterkt de ketenbrede positionering van de Nederlandse agribusiness in Duitsland en op de Europese markt. Met een intensief politiek en economisch werkbezoek ondersteunt staatssecretaris Martijn van Dam de aanwezige Nederlandse bedrijven, organisaties en kennisinstellingen bij hun presentatie van Nederlandse producten en van toonaangevende Nederlandse techniek en kennis.

Duitsland
Duitsland is op landbouw- en voedselgebied de belangrijkste handelspartner voor Nederland, zowel op het gebied van export als import. Het jaarlijkse handelsvolume tussen Duitsland en Nederland behoort tot een van de grootste ter wereld. Ruim een kwart van de Nederlandse export van agrarische producten gaat naar Duitsland. De laatste jaren is deze uitvoer met ongeveer 25% toegenomen. Duitsland vormt de grootste en meest diverse consumentenmarkt van Europa met 82 miljoen, voornamelijk koopkrachtige, inwoners.

Kansen voor Nederlandse ondernemers in de agribusiness
In het Holland Paviljoen kunt u uw producten, innovaties en merknaam onder de aandacht brengen bij een brede doelgroep van bezoekers: de top van de Duitse en Nederlandse agrifood en tuinbouwsector, internationale landbouwpolitiek, de Duitse media, het Duitse consumentenpubliek en internationale bezoekers.

U kunt op verschillende manieren invulling geven aan uw deelname. U bent met een presentatiebalie of stand aanwezig om uw product te demonstreren, uitleg te geven en met bezoekers in gesprek te gaan. Om uw boodschap een zo groot mogelijk bereik te geven, bieden we de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een korte audiotour voor de bezoekers over het Holland Paviljoen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Publicatiedatum: