Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marihuana Business congres uitverkocht

Vorige week verzamelde de wereldwijde cannabisindustrie zich in Las Vegas voor de 5e editie van de jaarlijkse Marihuana Business congres en expositie. Het uitverkochte evenement, dat wordt georganiseerd door de Marihuana Business Daily, trok meer dan 10.000 bezoekers wat het enthousiasme voor de cannabisindustrie illustreert.

Zeker nu meer staten hebben gestemd, bloeit de Amerikaanse marihuana -industrie meer als ooit op.Terwijl sommige in de industrie zeggen dat zij rechtsonzekerheid ervaren na de verkiezing van Trump, zijn de meeste ondernemers duidelijk niet af te stappen van de enorme mogelijkheden die deze vrij nieuwe markt biedt.

In feite, terwijl het evenement ongeveer 7.500 bezoekers verwacht te ontvangen, verkocht de organisatie uiteindelijk meer dan 10.000 toegangspassen. Alleen mensen uit het bedrijfsleven en investeerders mochten erin en konden een toegangsbewijs kopen vanaf 375 euro. Uiteindelijk werd het zelfs te druk en liet de organisatie niet meer mensen toe vanwege de veiligheidsvoorschriften.

Het evenement in Las Vegas werd omringd door enthousiasme vanwege de recente legalisering van cannabisteelt voor recreatief gebruik in Nevada, Californië, Massachusetts en Maine. Deze staten volgende in de voetsporen van Colorado en Washington, die recreatieve marihuana in 2012 legaliseerden en Alaska, Oregon en het District Columbia, die dit twee jaar geleden deden.


Nederlandse tuinbouwleverancier Marcel Schulte van Holland Gaas bezocht de beurs en zond deze foto's in.

De meer dan 300 exposanten op de beurs waren actief op het gebied van onroerend goed, investeringen, klimaattechnologie, verwerkingsapparatuur, gewasbescherming, bemesting, verlichting, hydrocultuur, leveranciers evenals adviesbureaus en totaaloplossingen. Op de beurs was er een uitgebreid seminar en paneldiscussie georganiseerd, samen met honderden nevenevenementen met een focus op de ontluikende commerciële cannabisindustrie.

Exposanten spraken van een zeer geslaagd evenement en lieten ons weten dat er 150 nieuwe exposanten op de wachtlijst voor de volgende editie van het evenement staan, dat gehouden zal worden in Las Vegas op een grotere locatie op 15-17 november 2017. Voor meer informatie kunt u terecht op mjbizconference.com.
Publicatiedatum: