Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodhack: eenvoudig tomaten ontvellen

Foodblogster Nina van Nina Kookt toont in een aantal stappen hoe je op eenvoudige wijze tomaten kunt schillen. Maak met je nagel een kruisje aan de onderzijde van de tomaat. Laat de tomaat 15 seconden wellen in kokend water. Meteen daarna laat je de tomaat kort schrikken in ijskoud water. Pluk met een mes bij de inkeping van de vellen. Die laten vrijwel meteen los. Een kind kan de was doen.



Benieuwd naar de video? Klik dan hier.
Publicatiedatum: