Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sneller paprika snijden

Voor velen geen onbekend scenario: wroeten met je keukenmes om de laatste pitjes uit de paprika te schrapen. Dat kan veel makkelijker, bewijst foodplatform CookLoveShare in een handige video. Hierin is te zien hoe je eenvoudig paprika's kunt ontdoen van zijn zaadlijsten en in blokjes kunt aanleveren.



Hieronder volgt een kort stappenplan:

  1. Snijd het 'hoedje' van de paprika af. Doe datzelfde voor de onderzijde van de paprika.
  2. Druk de onderzijde van het steeltje naar boven. Het hoedje kun je nu fijnsnijden. Dat geldt ook voor de onderzijde.
  3. Maak een verticale snede in de wand van de 'overgebleven paprika', waardoor deze plat uitgerold kan worden op een snijplank.
  4. Snijd deze paprikarol in flinterdunne reepjes, bundel ze en snijd ze tezamen tot hapklare blokjes.
Publicatiedatum: