Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Empack had ruim 9000 bezoekers

Tholen - Van 12 t/m 14 april 2016 vond de Empack plaats in Utrecht. 9.200 bezoekers stapten de beursvloer op om de toekomst van verpakken te ontdekken, ontmoeten en beleven. Met 400 exposanten stonden er 20% meer deelnemende bedrijven dan bij de voorgaande editie in Den Bosch. Van de deelnemers waren zo'n 80 bedrijven die op een of andere manier wel iets met AGF hadden. Primeur deelde op de beurs 1000 exemplaren uit van haar verpakkingsspecial die een week voorafgaand aan de beurs reeds was verschenen.

Klik hier voor de fotoreportage


Een goed gevuld programma met de laatste ontwikkelingen, inspiratie en plezier voor de verpakkingsprofessional. De bezoeker kon terecht bij iets meer dan 55 seminars waarbij het zwaartepunt lag in het verdiepen van de hoofdthema's, verpakken voor e-commerce en biobased verpakkingen.



Klik hier voor de fotoreportage

De beurs is naast een compleet aanbod van exposanten ook de plaats voor netwerken en kennis opdoen. Het programma hiervoor was het resultaat van een brede samenwerking met vooraanstaande kennispartners en vakverenigingen uit de verpakkingssector om actuele en belangrijke inzichten te delen. Op het Kennisplein waren de universitaire- en hogeschool verpakkingsopleidingen te vinden samen met het VNV en KIDV om de meerwaarde voor het bedrijfsleven te presenteren. Op het Biobased Village en de Webpackaging Show Wall waren de laatste innovaties overzichtelijk te vinden binnen de hoofdthema's van deze editie.

In 2017 zal Empack weer plaatsvinden in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.


Website Empack

Foto's: Andries Gunter