Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
25-28 april Barcelona

Holland Food Valley paviljoen in Alimentaria

Van 25-28 april is er gelegenheid voor deelname met een beursstand en/of innovatieproeverij op toplocatie in het Holland Food Valley paviljoen. De Alimentaria is de internationale beurs in Spanje voor food, drinks en culinary industry professionals: 140.000 bezoekers, 3.800 exposanten en veel aandacht voor innovatie en internationale matchmaking.

De Alimentaria richt zich op de internationale voedingsmiddelen- en culinaire industrie en vindt elke twee jaar in Barcelona plaats. Dit voorjaar met veel aandacht voor innovatie, business en internationale matchmaking. De Alimentaria investeert naast het aantrekken van inkopers uit Europa extra in het aantrekken van inkopers uit onder meer Latijns-Amerika, Azië en de Verenigde Staten. Voor de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Madrid en Food Valley NL reden om het Holland Food Valley paviljoen te lanceren.

Deelname met stand en/of innovatieproeverij

Standdeelname
Het Holland Food Valley paviljoen is gelegen in hal 1, de eerste hal van zes vlakbij de hoofdingang van de Alimentaria. Het paviljoen staat te midden van vele internationale inzendingen en Spaanse bedrijven direct aan het hoofgangpad. Op dit moment zijn er nog vier stands beschikbaar in verschillende formaten.

Innovatieproeverij
Binnen het paviljoen vanuit het Holland Food Valley Tasting House bereidt Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant Sportcentrum Papendal met Food Valley NL innovatieproeverijen. Samen met elk deelnemend bedrijf stemmen we af welk product en/of ingrediënt bereid gaat worden. Centraal staat obesitas en herformulering van voedingsmiddelen. Een mooie gelegenheid om het beurspubliek kennis te laten maken met producten, ingrediënten en/of technologieën. Voorafgaand en tijdens de beurs promoten we de innovatie en bijbehorende tasting via onder meer www.hollandfoodvalley.com. Ter plaatse verzorgen we de tasting vanuit de keuken in het huis. Van bereiding tot en met het uitserveren op tafels voor het huis en met een korte introductie van het gerecht.

Meer informatie
In geval van interesse in deelname met stand en/of innovatieproeverij laat het ons zo spoedig mogelijk weten, bij voorkeur uiterlijk aanstaande donderdag 21 januari 2016.

Jeroen Wouters
E: Jeroen.Wouter@foodvalley.nl
Food Valley NL
06 12 07 29 97

Jolanda Wels
E: Jolanda.wels@foodvalley.nl
Food Valley NL
06 21 12 43 11
Publicatiedatum: