Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennisdeling en vakmanschap op Food Professional Day 2016

Maandag 4 april vindt op de Rijn IJssel Vakschool in Wageningen de Food Professional Day 2016 plaats. Het programma bestaat uit plenaire sessies, een infomarkt en workshops rond het thema aardappelen, groenten en peulvruchten. De jaarlijkse Food Professional Day draait om kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel.

Onder andere SHV Meesterkok Luc Kusters van restaurant Bolenius is aanwezig en zet zich samen met Vincenzo Fogliano, hoogleraar Food Quality & Design van Wageningen UR, voor een herwaardering van de bittere smaak van groente. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van Food Professional Day.


Publicatiedatum: