Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27-29 juli 2016, Tokio

Holland paviljoen op Japanse tuinbouwbeurs GPEC

Van woensdag 27 t/m vrijdag 29 juli 2016 vindt de Greenhouse Horticulture & Plant Factory Exhibition / Conference (GPEC) plaats in Tokyo Big Sight. Deze beurs wordt één keer in de twee jaar georganiseerd en is de enige beurs in Japan gespecialiseerd in glastuinbouw en plant factory technologieën. De laatste beurs in 2014 had 191 exposanten en trok 38.421 bezoekers uit Japan en andere landen in een tijdbestek van drie dagen. Exposeren op GPEC 2016 biedt bedrijven de gelegenheid om de Japanse markt te verkennen en in contact te komen met potentiële zakenpartners. De beurs biedt bedrijven die al actief zijn op de Japanse markt de mogelijkheid om hun producten en diensten verder te promoten en hun netwerk in Japan en andere Aziatische landen uit te breiden.



Om de zichtbaarheid van Nederlandse bedrijven die interesse hebben in deelname aan GPEC 2016 te vergroten en ze te ondersteunen bij het betreden van de Japanse markt, organiseert de Nederlandse ambassade een Holland paviljoen. Nederlandse bedrijven kunnen op deze manier gebruik maken van de 'Holland branding' en meeliften op het positieve imago van de Nederlandse tuinbouw.

Voor meer informatie:
GPEC 2016
www.gpec.jp/english

Landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Tokio
e-mail tok-lnv@minbuza.nl
tel. +81 3 5776 5490
www.agroberichtenbuitenland.nl
Publicatiedatum: