Voor het eerst op AGF Detail

Logi Label wil meer kleur in AGF-sector brengen

Tholen - Dit jaar staat Logi Label voor het eerst op de AGF Detail in Houten. Het bedrijf bestaat al sinds 2000, maar heeft al ruim 35 jaar ervaring in etiketten en printers. Directeur Ton Janssens vertelt dat ze meerdere doelgroepen bedienen. "We willen graag nog beter kennis maken met de AGF-sector en uitzoeken wat we voor deze groep kunnen betekenen. Zij vinden aspecten als 'snel' en 'goedkoop' belangrijk en daar spelen wij op in."Ton geeft aan dat Logi Label 15 jaar geleden een business unit was van hun zusterbedrijf Dalosy, maar dat hij hiermee apart is verder gegaan. Logi Label zal tijdens AGF Detail alle mogelijkheden tot het zelf printen van gekleurde etiketten presenteren, zoals steek labels en boom labels, van één kleur tot full colour. "Wij zullen verschillende printers tonen die geschikt zijn voor kleine en grote oplages, ook printers die watervast kunnen printen. Alle printers hebben zich al bewezen in de markt en worden al veel gebruikt."

Meer kleur in de AGF-sector
Volgens hem zijn er diverse printers geschikt voor de AGF-specialisten: "Wat met name interessant is zijn de thermal-transferprinters. Met een thermal-transferprinter print je zelf etiketten en labels op vrijwel elk materiaal. Ook de thermische printers nemen we mee. Deze zijn geschikt voor simpele zwart-wit etiketten." Ton merkt op dat kleurenprinters vrij nieuw zijn voor de AGF-sector. "In het verleden gebruikte men met name zwart-wit, omdat kleur te duur was. Er is ondertussen heel veel veranderd in het kleuren printen. In begin deed je over één etiket een volle minuut. Niet echt interessant dus voor een 'snelle' sector. Tegenwoordig gaat het allemaal veel sneller, dus kan het ook voor AGF-sector interessant zijn. Voordelen zijn: snelheid, hoge kwaliteit en lagere kosten per etiket. Vroeger koste het een kwartje per print bijvoorbeeld, nu minder dan 5 cent. We willen zo meer kleur in de AGF-sector brengen."Aanbod Logi Label

Logi Label is leverancier van printers van EPSON (C831 en de C7500 met pigment inkten) – Primera (De LX900e met Dye based en de LX2000e met pigment inkten) en Afinia (de L801 hoge snelheid printer met dye based inkten). Tijdens AGF Detail worden verschillende goedkope, maar hoge kwaliteit thermo transfer printers van GODEX gepresenteerd. Ook voor etiketten en transfer linten voor alle soorten thermische printers bent u bij Logi Label aan het juiste adres. Nieuw in het assortiment zijn de 3D printers van Afinia. Deze kleinschalige 3D printers met een maximale print grootte van 255x205x205 mm. zijn binnenkort bij Logi Label te koop.

Logi Label is aanwezig op AGF Detail in Houten in Stand 370

Voor meer informatie:
Ton Janssens
Logi Label BV
Noordeinde 66
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland
T +31 786816120
F +31 786822149
www.logilabel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven