Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘We love eating’ op de markt met gratis smaakbeleving van AGF

Op vrijdag 19 juni is er tijdens de markt op De Brink in Deventer het evenement 'We love eating – Samen gezond en lekker eten'. De markt is een ideale plek voor het promoten van verse en kleurrijke groenten en fruit.

Daarom bieden de facilitaire studenten van Aventus in Apeldoorn samen met GGD IJsselland en de Stichting Marktpromotie Deventer bezoekers van de markt de kans gezond eten te beleven.

Bezoekers van de markt kunnen van 9.00 tot 12.30 uur aan een mooi gedekte picknicktafel een groente- en fruitquiz invullen. De winnaar krijgt een goed gevulde picknicktas. Daarnaast delen de studenten fruit- of groentelollies uit aan de bezoekers. Vanaf 11.00 uur maakt wethouder J.J. Kolkman op de fruitshakefiets de lekkerste smoothie voor bezoekers.

De marktkooplieden die zelf ook op de markt staan, sponsoren het evenement in de vorm van versproducten. Hiermee laten ze zien dat groenten en fruit heerlijk smaken en dat gezond en lekker prima hand in hand kunnen gaan.

Bron: Deventer TV
Publicatiedatum: