Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-paviljoen verwelkomt bezoekers Libelle Zomerweek

Het publiek op de Libelle Zomerweek in Almere trotseert de kou en regen tussen de vele witte tentjes en het paviljoen. In het voor de 10e keer georganiseerde paviljoen Fleurig & Lekker kunnen de vrouwen groenten en fruit proeven en de bloemen en planten bewonderen. Deelnemers zijn met de 9.000 bezoeksters tevreden over de eerste dag.



De samenwerkende deelnemers in het paviljoen zijn Sunsation, Fair Flowers Fair Plants, LG Flowers, Vers van de Teler, GroenteFruitBureau en Westland Concepts. De bezoekster wordt middels een enquête ondervraagd over de producten van de deelnemers. Bij Vers van de Teler krijgen de vele dames tomaten, paprika's en komkommers. Bij Westland Concepts proberen ze diverse sladressings en Crick's producten uit. Bij LG Flowers en Fair Flowers Fair Plants kunnen de dames op de foto in een fotolijst en bij een groene kalanchoë-wand en krijgen de bezoeksters bij Sunsation informatie over de sterke potzonnebloemen.



"We krijgen veel positieve reacties op de producten en op de enquête", aldus Mark Versluis van Vers van de Teler. Kitty de Bruyn van Fair Flowers Fair Plants is blij met de aandacht van de bezoeksters. "Het verhaal achter ons label spreekt hen aan. En ze nemen de tijd om naar ons te luisteren." Na deze succesvolle start zien we uit naar de komende Libelle-dagen in Almere waar in totaal 80.000 bezoekers in 7 dagen worden verwacht.



Het paviljoen, waarin de partijen samenwerken, wordt georganiseerd door Agnes van den Berg en Maurice Wubben.
Publicatiedatum: