Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
organisatie gemeente en Havenbedrijf Rotterdam

Seminar FoodLogistics op 11 juni tijdens World Expo Milaan

De gemeente Rotterdam en de Rotterdamse Haven organiseren op 11 juni in Milaan een matchmaking seminar over Food Logistiek. Milaan is de locatie van de World Expo 2015 dat als thema heeft Feeding the Planet, Energy for Life.



De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf laten graag zien wat de regio Rotterdam heeft te bieden als innovatieve haven voor de AGF sector. Voor dit seminar zijn exporteurs, overheden, exportorganisaties en brancheorganisaties uit Zuid-Amerika, Centraal Amerika, Zuid Afrika en Oost- en West Afrika uitgenodigd. Tijdens het seminar worden deze bedrijven in contact gebracht met met importeurs, koelhuizen, multinationals, retailers, brancheorganisaties, en logistieke dienstverleners uit Europa.

Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven zijn van harte welkom om op donderdag 11 juni deel te nemen aan dit evenement. Download hier de uitnodiging en het programma.

Aanmelden kan via events@worldexpomilaan2015.nl. Vermeld daarbij dat u zich aanmeldt voor het seminar Food Logistics op 11 juni.
Publicatiedatum: