Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3-5 juni 2015

London Produce Show voor 85% volgeboekt

De London Produce Show en Conference (LPS15) is inmiddels voor 85% volgeboekt. Deze beurs wordt van 3 tot 5 juni gehouden in Grosvenor House, een JW Marriot hotel aan Park Lane in Mayfair. Inschrijven voor dit Engelse netwerkevenement kan tot 30 april.

Bezoekers hebben op de beurs toegang tot telers, importeurs en groothandelaren vanuit 45 landen. Naast de mogelijkheid tot het uitbreiden van netwerk krijgen bezoekers veel mee over trends, innovatie en de laatste ontwikkelingen in de sector. Daarnaast is de beurs een goede mogelijkheid om de concurrentie in de gaten te houden.

Partner Programma
Eén van de vele mogelijkheden van de beurs is de deelname aan het 1-daagse Partner Programma. Onder leiding van Lizzy Leighton krijgen partners van bezoekers en standhouders een exclusieve tour door Londen. Deze tour staat in het teken van ontspanning en een balans in traditie, erfgoed en moderne cultuur.

Epicurean Tour door Borough Market

Onderdeel van dit programma is een bezoek aan Borough Market. TV-kok en voedselexpert Celia Brooks is de enige officiële gids van Borough Market en geeft een inkijkje in de culinaire wereld van Londen. De drie uur durende tour staat in het teken van exclusief eten en wijnproeverijen.



Inbegrepen bij de Borough Market Tour:
* Meet & Greet // Historisch overzicht – met koffie en taartjes
* Proeverij Tour – inclusief drie wijnproeverijen
* Market-Foraging Sessie en het uitwisselen van ervaringen in de New Market Kitchen

Champagne in de Shard!

De volgende stop voor de partners is de hoogste bar in Londen: GŎNG-bar op de 52e verdieping van het Shangri-La Hotel in de Shard! Onder het genoegen van champagne kunnen de deelnemers genieten van het uitzicht over de wereldstad.

Registreer online voor een plek in het Partner Programma. De kosten bedragen £295+VAT (€410,-, + BTW) per persoon. De plaatsen zijn beperkt dus vroegtijdig reserveren wordt geadviseerd. Geef van te voren aan of er rekening moet worden gehouden met een dieet. Registreren kan alleen in combinatie met een bezoek aan de London Produce Show.

Voor meer informatie:
www.londonproduceshow.co.uk
email: joinus@londonproduceshow.co.uk.
Publicatiedatum: