Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe rage VS

Selderij de nieuwe boerenkool?

Selderij wordt een favoriet van chef-koks in hoofdgerechten en salades. Terwijl chefs selderij zien als trend van de dag, mist de groente de superfoodstatus, die van boerenkool een superster maakte. 

Boerenkool heeft 4 keer zoveel proteïne en 8 keer zoveel ijzer, hoewel selderij een goede bron is van anti-oxidanten en foliumzuur. "Boerenkool verdient de superfoodstatus meer dan selderij, maar ze hebben allebei hun verdiensten", volgens voedingsexpert Bonnie Taub Dixon, RDN. "Selderij is niet de nieuwe boerenkool."
Publicatiedatum: