Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerenkool bij McDonald's?

Volgens een rapport van Janney Capital Markets restaurantanalisten is McDonald's U.S. van plan in de nabije toekomst boerenkool op het menu te zetten. Analist Mark Kalinowski verwacht dat de keten mogelijk boerenkool zal verwerken in salades of smoothies. 

McDonald's bevestigde de geruchten niet, maar ontkende ze evenmin. "We luisteren naar onze consumenten en zijn altijd op zoek naar nieuwe ingrediĆ«nten," aldus een woordvoerder. 

Een commercial voor de Big Mac in januari bevatte de woorden "Will Never Be Kale" in een shot van de ijsbergsla op de meest beroemde burger van McDonald's. Dit was echter voordat de nieuwe CEO Steve Easterbook de leiding over het bedrijf eerder deze maand overnam. 

McDonald's kan zijn klanten goed gebruiken. Vorig week maakte de keten bekend dat de omzet in de VS in februari met 4% en wereldwijd met 1,7% daalde. Ook in de voorgaande maand vielen de cijfers tegen. In 2014 daalde de totale omzet van McDonald's met 1%. 

McDonald's zei vorige week dat "de behoeften en wensen van consumenten zijn veranderd en dat de huidige resultaten van McDonald's laten zien dat dringende aanpassing hieraan noodzakelijk is." De keten stelde dat het zichzelf opnieuw in de markt moet plaatsen "als een moderne, progressieve hamburgerketen". 

Bron: wsbt.com
Publicatiedatum: