Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Inkomsten legale marihuanaproductie 10 miljard dollar

Inkomsten uit legale marihuanaproductie en -verkoop in de VS zouden weleens kunnen oplopen tot zo'n 10 miljard dollar, zo blijkt uit onderzoek van de ArcView Group, die investeringen in de opkomende cannabisindustrie bevordert. Met dergelijke opbrengsten zijn steeds meer ondernemingen actief in de sector, bedrijven als: Surna Inc., Easton Pharmaceuticals Inc., Medical Marijuana, Inc., Hemp, Inc. en GW Pharmaceuticals plc.

Surna Inc., een productie- en installatiebedrijf gespecialiseerd in commerciële indoor wietteelttechnologie, kondigde onlangs aan dat het een bouwproject heeft afgerond voor teler CWNevada. Het project, waarmee $ 1.100.000 gemoeid is, betrof het ontwerpen, bouwen en installeren van de climate-controlsystemen voor de teelt. CWNevada is een van de grootste indoor cannabisteeltfaciliteiten in Las Vegas voor de productie van medische marihuana.

Tom Bollich, CEO bij Surna: "De glasteelt van cannabis is technisch veeleisender dan de meeste mensen beseffen. Geringe afwijking in temperatuur, timing of lichtspectrum hebben drastische invloed op de kwaliteit van het gewas. Onze technologie verbruikt minder energie en stabiliseert bepaalde groeifactoren, zodat telers uiteindelijk de beschikking hebben over kwaliteitscannabis tegen een gereduceerde prijs. Onze productlijn is daarmee van essentieel belang voor de sector."

Easton Pharmaceuticals Inc
(OTC: EAPH) is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat een scala aan therapeutische producten ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt voor de gezondheidszorg. Op het moment heeft het leveringscontracten met bedrijven als Medicated Markets en Its Master Grower. Op het moment telen deze op twee locaties in Californië met een oppervlakte van ongeveer 3 hectare en een volume van 10.000 planten. Elke plant levert 1 tot 2 kilo medicinale marihuana.

Medical Marijuana, Inc.
(OTC Pink: MJNA) (OTC Pink: MJNA) is actief in de medische marihuana en industriële hennep. De producten variëren van gepatenteerde cannabinoïde producten voor de farmaceutische, nutraceuticale en cosmeceuticale industrieën. Het bedrijf ontwikkelt op basis van cannabinoïden gezondheids- en wellnessproducten.

Hemp, Inc. is dit jaar een van de sponsors van de Ascent Expo, die plaatsvindt op 27 februari - 1 maart 2015 in het Los Angeles Convention Center. CEO Bruce Perlowin: "Onze focus ligt op industriële hennep en de talloze toepassingen met meer dan 25.000 producten op basis van hennep. Van de Expo verwachten we veel nieuwe innovatieve producten en succesvolle joint ventures."

GW Pharmaceuticals plc.
, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe therapieën uit haar eigen cannabinoïde producten. Er is nieuws te melden over het programma voor Epidiolex (R) (zuivere cannabidiol of CBD) in het veld van ernstige, resistente epilepsie. "We hebben onlangs grote vooruitgang geboekt in ons Epidiolex programma op het gebied van epilepsie bij kinderen,' aldus Justin Gover, CEO van GW Pharmaceuticals. "Onderzoeksresultaten uit het uitgebreide programma blijven wijzen op de mogelijkheden voor Epidiolex om vormen van epilepsie te behandelen. Dit jaar hopen we meer resultaten te zien."


Publicatiedatum: