Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Enorme kansen voor AGF-bedrijven"

Workshop 'hoger scoren in zoekmachines' van JEM-id

Google, de grootste zoekmachine wereldwijd, verwerkt per maand zo'n 100 miljard zoekopdrachten. Volgens de zoekgigant zie je een enorme groei in het aantal gebruikers van de zoekmachine en dit zal in de toekomst alleen nog maar meer toenemen. Het wordt dus steeds belangrijker om hoger te scoren in Google. Voor bedrijven die actief zijn in de AGF-sector, liggen er nog enorm veel kansen op zoekmachinegebied. Zo verschijnt bij de zoekopdracht verkoop groenten en fruit geen enkel AGF bedrijf in de top 5. Mede daarom organiseert JEM-id op 10 februari aanstaande om 19.30 een workshop over hoe je hoger kunt scoren in zoekmachines zoals Google.

Tijdens de SEO workshop, die plaatsvindt in ons pand aan de Grote Waard 80 in Honselersdijk, zullen we vooral ingaan op het feit hoe je ervoor kan zorgen dat jouw website hoger scoort in zoekmachines zoals Google. Want welke aspecten zorgen er nu voor dat je hoger scoort dan je concurrent? Tijdens de workshop geven we je allerlei tips en tricks waarmee je gelijk aan de slag kan. Tevens geven we je inzicht in de laatste ontwikkelingen en geven we aan wat je vooral wel en niet moet doen om hoger te scoren in zoekmachines. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in voor onze SEO workshop op 10 februari aanstaande via deze website. Voor vragen kan je contact opnemen met Merel Prins via 0174-642622 of via merel@jem-id.nl.


Publicatiedatum: