Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zumex introduceert Speed Pro

Ontdek de nieuwe Speed Pro Serie uit de Zumex lijn. Een snelle en robuuste machine voor iedere supermarkt.

Zumex, marktleider op het gebied van volautomatische sap machines, heeft de nieuwe Speed Pro ontwikkeld en is trots om deze op de AGF te mogen tentoonstellen.

De Speed is door vernieuwing nog efficiƫnter en veiliger geworden en krijgt daarom de naam Speed Pro. Dankzij deze aanpassingen is de nieuwe Speed Pro ideaal om te gebruiken in de Retail en Food Service sector.

De machine kenmerkt zich door zijn vernieuwde technologie en functionele design. Hierdoor past dit pronkstuk nog beter in de supermarkt.



Pers het maximale uit je supermarkt

Dankzij de jaren lange kennis en ervaring is het Zumex gelukt om in de dagelijkse activiteiten van de supermarkt een concept te ontwikkelen dat vers beleving mogelijk maakt.

De nieuwe Speed Pro maakt winkelen tot de ultieme vers beleving voor de klanten. Doordat de klant zelf zijn sap perst volgen ze het volledige productie proces. Omdat de voorkap van de machine transparant is volg je de complete reis van sinaasappel tot sap.

Verse sinaasappel sap is een eye-catcher op de vers afdeling.
Verscheidene supermarkt ketens gingen u voor en de klanten vinden het prachtig!

Ontdek de Speed Pro; makkelijker in gebruik, grotere voorraadmand, vernieuwd schoonmaak systeem, efficiƫnt en veilig. Daarnaast ook voorzien van een afval-niveaumeter en een digitaal display. De Speed Pro biedt vele mogelijkheden. Verse sap op een makkelijke manier gepresenteerd op een centraal verkooppunt in uw winkel.



Bezoek onze stand op de AGF Detail te Houten/ 30-Sept & 1-Okt. 2014 / Nr. 360
Publicatiedatum: