Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Des Kingsley nieuwe directeur Thanet Earth Marketing Ltd

Het bestuur van Thanet Earth Marketing Ltd kondigt aan dat Des Kingsley is aangesteld als managing director. Kingsley is momenteel in dezelfde functie werkzaam voor S&A Foods Ltd (fabrikant van kant-en-klaarmaaltijden van buitenlandse herkomst) .

Met meer dan 25 jaar ervaring in de voedsel-industrie, vooral gericht op klanten, die afhankelijk zijn van meer retailers, is Kingsley te beschouwen als een strategisch denker met een reputatie van compromisloze technische standaarden en excellentie in de productie-opzet. Kingsley is weliswaar nieuw in de versproductie, maar heeft een uitstekend imago, zowel als leverancier met een eigen label alsook met merkproducten. Bij S&A Foods was hij bezig met veranderingsprocessen. Daarvoor werkte hij voor Kensey Foods (deel van Samworth Brothers Ltd.) als managing director in grote kapitaalprojecten in relatie tot de lancering van het Cadbury-gekoelde-dessertassortiment. Voor Uniq plc was Kingsley managing director van de Noord-Europese sandwichindustrie, woonachtig en werkzaam in Nederland.

Gefocusd, vriendelijk en met een rijke ervaring in de voedingsindustrie is Kingsley de ideale persoon voor Thanet Earth. Hij leidt de volgende ontwikkelingsfase voor de jointventurezaken en managet de relaties en de belangen van alle zakenrelaties van Thanet. Kingsley: Thanet Earth dwingt ontzag af, wat betreft de schaal van werkzaamheden en heeft een betrouwbaar imago. Ik ben erg gelukkig en trots om deze onderneming met dit ambitieuze team de komende jaren te leiden. Onze intentie nu is ons werk te focussen op het bereiken van de oorspronkelijke visie van de 7 kassen en onze retailrelaties te versterken.
Om de snelst mogelijke overgang voor alle partijen te bewerkstelligen begint Kingsley zijn baan voor Thanet Earth op maandag 20 oktober. Voorlopig zal Ian Craig een werkzame rol blijven spelen voor Thanet Earth.

Voor meer informatie:
Judy Whittaker
Thanet Earth
Tel. +44 01892 831 222
Email:l press@thanetearth.com

Publicatiedatum: