Rijksmuseum en KLM kiezen voor Hoeksche Chips
Hoeksche Chips groeit nog steeds. Een toenemend aantal grossiers en speciaalzaken nemen de Hoeksche chips op in hun assortiment. Hoeksche chips blijft zich ontwikkelen om met de tijd mee te gaan. Zo is de nieuwe smaak van het seizoen "mosterd", een moderne smaak die goed aanslaat. "We hebben de samenstelling van het paprikamengsel aangepast, nog steeds zonder E-nummers. Deze smaak is wat zoeter dan de vorige smaak en daarmee aantrekkelijker voor een groter publiek."
Omdat het natriumgehalte in ons voedsel steeds meer aandacht krijgt en chips bekend staat als bron van te zoute voeding, zijn we op zoek gegaan naar natrium arm zout wat wel lekker smaakt. We hebben die gevonden in Chili, waar in de woestijn zout opgeslagen ligt dat gekristalliseerd is uit een eeuwenoude zee. Tijdens deze kristallisatie is niet alleen natrium, maar ook kalium in het zout terecht gekomen. Dit natuurlijke zeezout bevat dus minder natrium, maar heeft wel de oorspronkelijke smaak van zeezout.
De aanpak van de Hoeksche Hoeve om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze grondstoffen spreekt veel winkels aan. Zo heeft het Rijksmuseum onze chips uitgekozen voor hun verkoop omdat het past bij hun beleid om kwaliteit met duurzaamheid te combineren. KLM maakt gebruik van Hoeksche Chips in de businessclass en op Schiphol worden bijna uitsluitend onze chips verkocht.
Tijdens de beurs 10% korting op bestellingen die tijdens de beurs geplaatst worden. Hoekse Chips staat op stand 310.
Henk Scheele
Hoeksche Chips
06-22905415
www.hoekschechips.nl