Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
beursactie: 10% korting

Rijksmuseum en KLM kiezen voor Hoeksche Chips

Hoeksche Chips wordt gemaakt door een aantal telers in de Hoeksche Waard. Hiervoor worden eigen geteelde aardappelen gebruikt. Dit garandeert dat alleen de beste aardappelen benut worden voor de chips. Om voldoende onderscheidend te zijn, is erg veel aandacht voor duurzaamheid en gezondheid. Zo wordt alles bij de productie weer hergebruikt, zodat er geen afval is. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie voor de bewaring van de aardappelen en nuttige insecten bestrijden de luizen in de aardappelen.



Hoeksche Chips groeit nog steeds. Een toenemend aantal grossiers en speciaalzaken nemen de Hoeksche chips op in hun assortiment. Hoeksche chips blijft zich ontwikkelen om met de tijd mee te gaan. Zo is de nieuwe smaak van het seizoen "mosterd", een moderne smaak die goed aanslaat. "We hebben de samenstelling van het paprikamengsel aangepast, nog steeds zonder E-nummers. Deze smaak is wat zoeter dan de vorige smaak en daarmee aantrekkelijker voor een groter publiek."

Omdat het natriumgehalte in ons voedsel steeds meer aandacht krijgt en chips bekend staat als bron van te zoute voeding, zijn we op zoek gegaan naar natrium arm zout wat wel lekker smaakt. We hebben die gevonden in Chili, waar in de woestijn zout opgeslagen ligt dat gekristalliseerd is uit een eeuwenoude zee. Tijdens deze kristallisatie is niet alleen natrium, maar ook kalium in het zout terecht gekomen. Dit natuurlijke zeezout bevat dus minder natrium, maar heeft wel de oorspronkelijke smaak van zeezout.

De aanpak van de Hoeksche Hoeve om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze grondstoffen spreekt veel winkels aan. Zo heeft het Rijksmuseum onze chips uitgekozen voor hun verkoop omdat het past bij hun beleid om kwaliteit met duurzaamheid te combineren. KLM maakt gebruik van Hoeksche Chips in de businessclass en op Schiphol worden bijna uitsluitend onze chips verkocht.

Tijdens de beurs 10% korting op bestellingen die tijdens de beurs geplaatst worden. Hoekse Chips staat op stand 310.

Henk Scheele
Hoeksche Chips
06-22905415
www.hoekschechips.nl


Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer