Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17/18 september

Demodagen RPO ICT Solutions

Ook dit jaar biedt RPO ICT Solutions de mogelijkheid om alle functionaliteiten en mogelijkheden van haar softwarepakketten voor de AGF branche te bekijken en te beoordelen. Op woensdag 17 september laten wij u kennis maken met Logisticsng, de 3PL software; de oplossing voor op- en overslagbedrijven. En op donderdag 18 september tonen wij u de mogelijkheden van Freshng, de gebruiksvriendelijke ERP software.
 
Demomiddag Logisticsng op woensdag 17 september aanstaande
Tijdens de Demodag Logisticsng staat onze oplossing voor op- en overslag bedrijven centraal. Ons pakket verhoogt uw flexibiliteit en verlaagt uw handlingskosten. U bent in staat alle logistieke activiteiten zoals transport, opslag, overslag en zonodig value added logistics als ompakken, assembleren en retourlogistiek op eenvoudige wijze uit te voeren. Onze software stelt u in staat van uw hele transport- en opslagketen steeds de laatste informatie beschikbaar te hebben, ook online. Wij laten u graag kennis maken met onze oplossing en presenteren wij u de mogelijkheden.
 
Wij vertellen u graag over Logisticsng, de 3PL software tijdens de Demodag op woensdag 17 september van 14.00 – 16.00 uur. Locatie: Escudostraat 33 te Barendrecht.
 
Demomiddag Freshng op donderdag 18 september aanstaande
Tijdens de Demodag Freshng laten wij u graag zien wat u nu mist! Tijdens deze korte, maar krachtige sessie wordt een goed beeld gegeven van de mogelijkheden die de Freshng AGF software u te bieden heeft. Onze productspecialist toont op deze middag de gebruiksvriendelijkheid en het onderscheidend vermogen van onze totaaloplossing. De basisfunctionaliteit van Freshng is voldoende dekkend voor de behoefte van ieder AGF-bedrijf, van groot tot klein. Handelstermen zoals inkoop, verkoop, voorraad en partijadministratie, tracking & tracing en een volledig geïntegreerde financiële toepassing maken standaard onderdeel uit van de software. RPO's toepassing kenmerkt zich tevens door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid aan de wensen van een bedrijf en zelfs aan die van de individuele gebruiker, zoals werken met prijslijsten en ompakken. Goede kwaliteit en beschikbaarheid leiden tot betere resultaten. Al ruim 75 AGF bedrijven van verschillende aard en grootte, profiteren van de voordelen van het werken met Freshng!
 
Wij vertellen u graag over onze unieke AGF software tijdens de Demodag Freshng op donderdag 18 september 2014 van 14.00 – 16.00 uur. Locatie: Escudostraat 33 te Barendrecht.
 
Wij heten u graag welkom en willen u tonen wat u nu mist! Schrijf u nu in voor een van onze demodagen via het formulier op onze website www.rpo.nl/freshngdemomiddag of door het sturen van een mail aan sales@rpo.nl.
Publicatiedatum: