Find out What’s Next… 10yrs of Moore’s Law; What’s Next…

14 november Frug I Com Congres

Op 14 november zal het jaarlijkse Frug I Com Congres plaatsvinden in Bleiswijk. Extra aandacht zal dit jaar besteed worden aan het 10-jarig bestaan van Frug I Com; 10yrs of Moore's Law; What's Next? Gedurende het congres zullen nationale en internationale sprekers hun visie op de AGF wereld met u delen. Zo zal onder andere Frans Feldberg, Vrije Universiteit Amsterdam, ingaan op de wereld van Big Data; is dit een kans of een bedreiging? Wat kan dit betekenen voor uw bedrijf? Krijn Poppe, LEI Wageningen UR, deelt zijn visie op digitalisering van het teeltbedrijf. Wat zijn hier de kansen en wat gebeurt er met de beschikbare data?Ook dit jaar is er een internationale spreker op het congres, Norbert Rohl, EDEKA. "Gemeinsam die Fruchte im Tagesgeschaft ernten". Norbert over de volgende stappen in standaardisatie en implementatie. " Als keynote speaker staat dit jaar Guido Thys op het programma. Deze Belg, ook wel de bedrijfsverloskundige genoemd, neemt u mee in de principes van Anders Beter in (informatie) management.

Gedurende het congres zullen verschillende Solution Providers van Frug I Com zich presenteren op de Solutions Market. Deze is inmiddels helemaal uitverkocht.
Mis deze middag niet en find out What's Next! Frug I Com Congres 14 november 2013 van 13.30 tot 17.00 uur Locatie: The Greenery Bleiswijk Klappolder 1 / 2 Bleiswijk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven